9 черв. 2015 р.

Нові спортивні пригоди!

На Пришибських висотах

До КЗ «Молочанська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР завітали спортсмени із м. Мелітополя, які є прикладом для вихованців у спортивних досягненнях з різних видів спорту. Давній друг вихованців школи – спортсмен Павло Денщиков приїхав зі своїми друзями провести...
тренування шкільної команди з футболу, флорболу та баскетболу в умовах, наближених до змагальних. Ці хлопці приїздять до дітей не вперше, і завжди з подарунками.
Поспілкувавшись з вихованцями гості побажали їм гарного літнього відпочинку, випускникам успіху у виборі майбутньої професії та пригостили усіх солодощами.

Такі зустрічі допомагають дітям швидше наблизитись до ігрової майстерності і впевнено почувати себе в спортивній боротьбі у національних та міжнародних турнірах та у нових учбових закладах, в яких вони будуть навчатися після закінчення школи. 
Гості поспілкувались з дітьми на лоні природи, розповіли про свої життєві пригоди і досягнення та пообіцяли взяти реванш через деякий час. Всі залишились задоволені і, з нетерпінням, чекають на нову зустріч.
Быльше ФОТО+>ТуТ< 




Немає коментарів:

Дописати коментар