16 груд. 2015 р.

Добрі традиції

приречені на життя!

         Після відвідин баскетбольного матчу між «БК ЗАПОРІЖЖЯ» та БК «КривБас»...
вихованцями КЗ «Молочанська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР, 14-го грудня   відбулось те, чого юні спортсмени чекали весь  рік -  справжній спортивний подарунок від своїх наставників.
         Чотири роки тому баскетбольний клуб «ФЕРРО-ЗНТУ» започаткував шефство над вихованцями Молочанської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, в якій навчаються не тільки діти  позбавлені батьківської опіки, а також діти з особливими освітніми потребами. І це привело до позитивних змін у спортивному житті школи.  Сьогодні спортивну честь індустріального міста на Дніпрі у чемпіонаті Суперліги Фаворит Спорт захищає БК «ЗАПОРІЖЖЯ», який підхопив естафету благодійництва від свого попередника БК «ФЕРРО ЗНТУ».
         У понеділок підшефні прибули в гості до запорізьких баскетболістів разом зі своїми старшими товаришами, які зараз навчаються у Запорізьких ПТУ. Діти стали свідками чергового тренування головної баскетбольної команди Запоріжжя в Палаці спорту ПАТ «ЗАБ», по завершенні чого відбувся майстер-клас, яким керував тренер Дмитро Щиглінський.
        Діти цілий рік вболівали за своїх кумирів і чекали миті поспілкуватися з іменитими гравцями  професійної команди та розповісти про свої перемоги за минулий рік. Досвідчені баскетболісти  в черговий раз перевірили рівень майстерності юних спортсменів, які не перший рік захищають честь Запорізької області на баскетбольних турнірах Спеціальної Олімпіади України і поділились секретами здобуття технічної та тактичної майстерності.
         Після фотосесії та інтерв’ю місцевим телеканалам, під завісу зустрічі,  господарі вручили вихованцям школи-інтернату передноворічні подарунки: фрукти, солодощі, смачні напої…
Радощам дітей не було меж. Такі знакові зустрічи  роблять чудесні перетворення у судьбах юних спортсменів.

Окрема подяка друзям, які допомогають спортивним командам школи вирішувати фінансові питання, нехай Святий Миколай принесе радість в їх оселі!
 


 


Немає коментарів:

Дописати коментар