18 черв. 2016 р.

Молочанці у Львові

на міжнародному Турнірі з флорболу

Чотири  незабутні дні...
 
       Чотири  незабутні дні, з 9-го по 12 червня,  провела флорбольна команда «Шквал-Молочанськ» комунального закладу «Молочанська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР у Львові на   Міжнародному флорбольному турнірі «Ukraine Open» серед найкращих команд шести країн Європи: Англії, Швейцарії, Польщі, Латвії, Білорусії та України. Честь представляти Запорізький регіон на таких престижних змаганнях у категорії чоловічих команд першої ліги, поряд з титулованими чемпіонами України  Мелітопольською «Скалою», хлопці вибороли зайнявши третє місце у Чемпіонаті України 2015-2016 року південно-східного регіону та тримаючись другого місця у чемпіонаті Запорізької області 2016 року.
       Із поразками і перемогами Молочанський «Шквал» дійшов до 1\4 фіналу, здобувши сертифікат організаторів ігор а потім спостерігав за битвами фіналістів жіночих, чоловічих та професійних команд цього цікавого виду спорту. Встановити співпрацю з новими флорбольними клубами на Європейському рівні та сприяти розвитку позитивного іміджу нашої держави на міжнародній спортивній арені – це завдання які були виконані організаторами турніру.
         Незабутні враження від  гри Європейських команд, напруженої ігрової практики турніру та чар гостинного Львова допоможуть хлопцям долати, як життєві так і спортивні труднощі, адже більшість команди - це діти-сироти та діти позбавлені батьківського піклування.
 Наступні ігри до яких готується «Шквал» - це серпневий кубок «Скали» у Запоріжжі та у вересні - Треті відкриті ігри «СОУ Львів» з восьми видів спорту.


















 


Немає коментарів:

Дописати коментар