7 трав. 2015 р.

Це справжній "ФЛОРБОЛ" !!!

Юні спортсмени  Молочанської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату завітали у гості до Мелітопольської «СКАЛИ»!
 6 травня у Мелітополі, серці Запорізької області з розвитку флорболу, в рамках популяризації цього виду спорту...
  та з метою підготовки флорбольної команди Молочанської школи-інтернату до участі у Львівських відкритих іграх Спеціальної Олімпіади України,
Мелітопольский молодіжний спортивний клуб «Флорбол», який включає в себе багато команд різного складу та віку, провів відкриті тренування і майстер-класи для спортсменів спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату.
Президент флорбольного клубу «СКАЛА» - Олександр Вікторович Семенюк, поділився своїми досягненнями у тренуванні дітей та дорослих, а граючі тренери «СКАЛИ» провели майстер-класи по техніці гри воротаря, прийомам володіння ключкою і м’ячем та секретами стратегії гри у нападі та захисті.
У цих чудових хлопців і дівчат є чому повчитися бо вони  п’ятикратні чемпіони України чоловічої флорбольної  суперліги і чемпіони та призери жіночих, юнацьких і дитячих ліг України.

Додатково, тренери шкільних спортивних команд, Гарбуз Олександр і Ковалевський Юрій влаштували дітям мотиваційну культурну програму з відвіданням басейна центру здоров'я "Розмарин" та «Роллер-Центру Мелітополь»(https://vk.com/m_roller_centr).
Такий підхід до спортивно-тренувальної роботи дуже корисний у реабілітації та соціальній інтеграції вихованців школи-інтернату і стимулює дітей займатися фізичною культурою та спортом.

Немає коментарів:

Дописати коментар