21 трав. 2015 р.

NGO SAMi II OPEN GEMES 2015 LViV

                          

 З 14 по 17 травня у м. Львові відбулася Спеціальна Олімпіада для дітей та молоді з особливими освітніми потребами (II Special Olympics - Lviv), в якій прийняли участь представники з 15 областей України та п'яти країн Європи (Польщі, Литви, Латвії,  Румунії і Данії).

Честь Запорізької області на цій Олімпіаді захищала збірна команда вихованців КЗ «Молочанська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР в п'яти видах спорту, а саме:...
футболі, настільному тенісі, плаванні, об'єднаному баскетболі та флорболі.


Так, у напруженій боротьбі, команда школи посіла І-ше місце з футболу та ІІ-ге місце з флорболу у «II Liviv Open Games», поступившись тільки команді із Данії.

Никифорова Аліна відзначилась у плаванні на двох дистанціях та посіла два І-х місця.
 Бойко Володимир – посів І-ше місце з плавання серед юнаків.
У естафеті з плавання 4х25м. команда школи посіла ІІІ-тє місце.


Тенісисти: Сіваченко Дар`я та Сергєєв Руслан, посівши І-ші місця  перемогли у своїх дивізіонах.
У змаганнях з баскетболу, поступившись Львівській команді, хлопці Молочанської школи посіли ІІ місце у своєму дивізіоні.


Свої перемоги вихованці закладу здобули завдяки злагодженим діям команди та мудрим настановам тренерів: Ковалевського Ю.В., Гарбуза О.А. та Гарбуз Т.В., які завжди були поруч зі своїми вихованцями та підтримували, як у перемогах, так і у поразках.


 Незабутніми враженнями від запалу спортивної боротьби цього турніру та від екскурсій старим Львовом юні спортсмени Молочанської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату  поділились зі своїми друзями.

Виїзд юних спортсменів школи на Львівську Олімпіаду стала можливою завдяки постійному спонсору – директору Молочанського Менонітського центру  - Братченко Оксані Миколаївні, за що адміністрація та вихованці закладу щиро їй вдячні!

Немає коментарів:

Дописати коментар