21 вер. 2015 р.

Енергодар силу дав!

і у друзі нас зазвав!
 Всі ФОТО+>TyT< 

              Спортивні  навчально-тренувальні збори стали традицією для спортивних команд КЗ «Молочанська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР до складу яких на рівних правах входять діти із особливими освітніми потребами. Ось і на ці вихідні, у останні теплі дні вересня, по запрошенню своїх шефів з ОП ЗАЕС команда плавців школи, які є членами «Обласного осередку СОУ в Запорізькій області» провела тренувальні збори у місті Енергодар.
      Зранку радо їх зустрів міський басейн, де юні спортсмени позмагались за право представляти свою команду у найближчих змаганнях. Під керівництвом своїх тренерів, хлопці та дівчата зафіксували свої кращі результати у запливах на 25 та 50 метрів з трьох класичних видів плавання та виділились чотири найкращих плавця для естафети. Після відпочинку дітей, у великій тренажерній залі Плавального комплексу, майстри з  Пауерліфтингу  провели з ними невелике тренування і познайомили із цим мужнім видом спорту. Відповівши дітям на всі запитання, бувалі спортсмени відкрили їм правила та секрети змагань.
         Заряджених ентузіазмом і позитивом юних спортсменів чекав сюрприз. У другій половині дня вони потрапили у міський парк м. Енергодара, де проходив відкритий турнір Запорізької області, ще з одного дуже цікавого виду спорту,  Армрестлінгу. Там вони побачили боротьбу відомих та іменитих на всю Україну дівчат та хлопців. Їх фізична сила і краса так вразила дітей, що вони почали пробувати сили між собою на вільних столах а потім і з учасниками змагань.
        Такі мотиваційні тренування з майстер класами з різних видів спорту приносять велику користь у соціальній інтеграції дітей з особливими освітніми потребами і допомагають їм самостверджуватись у житті.

Немає коментарів:

Дописати коментар