29 вер. 2015 р.

Семінар у Києві

та соціалізація спортом.
        24-27 вересня 2015 року  делегація КЗ «Молочанська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР   із семи дітей з особливими освітніми потребами та  своїми тренерами і партнерами з  «Обласного осередку Спеціальної Олімпіади України  в Запорізькій області» прийняли участь  у Всеукраїнському навчально-практичному семінарі з питань запровадження інклюзивних програм для дітей та молоді...
з особливими потребами.

       Цей семінар проводився у м. Київ Всеукраїнським громадським об’єднанням «Національна Асамблея Інвалідів України» разом з «Київською міською спортивною федерацією бадмінтону інвалідів». Діти Молочанської школи-інтернату мали змогу ознайомитись з «Київським Центром професійної освіти технологій та дизайну», відвідати майстер-класи з професій, які викладаються у цьому центрі,  повчитися грати у настільний  теніс і бадмінтон у майстрів з цих видів спорту а самі провели презентацію та майстер-клас з «Флорболу».
       Представники «Департаменту Професійної  і Технічної  Освіти» разом із спеціалістами «Національної  Асамбле ї Інвалідів України»  для  запрошених команд, тренерів  і батьків дітей були проведені семінари і круглий стіл з питань інклюзивного підходу до роботи з молоддю із особливими освітніми потребами в освіті, набутті професій, працевлаштуванні і спорті.
       Цікавою, різноманітною і насиченою була культурна програма заходу. Учасники побували у національному музеї «Софія Київська», прийнявши участь у творчих зонах та майстернях. На площі біля Софійського Собору побачили фінал «Фестивалю байкерів» за участю відомих силачів України, слухали талановитих виконавців українських пісень та романсів.  Сповнені позитивних емоцій, наснаги і планів на майбутнє делегації  роз’їхались із Києва,  домовившись про подальшу співпрацю.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар