6 жовт. 2016 р.

Всеукраїнський навчально-практичний семінар

Запровадження інклюзивних програм для дітей та молоді з обмеженими можливостями здоров'я
 
 
Команда  дітей із обмеженими можливостями здоров’я КЗ «Молочанська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР, прийняла участь у Всеукраїнському навчально-практичному семінарі з питань запровадження інклюзивних програм для дітей та молоді
з інтелектуальною недостатністю, який відбувся з 29 вересня по 02 жовтня 2016 року в м. Києві.
       Захід проводився в рамках Всеукраїнської програми «Сприяння розвитку громадського руху молоді з обмеженими фізичними можливостями в Україні» ВГО «Національною Асамблеею людей з інвалідністю України» та ГО «Київською міською спортивною федерацією бадмінтону».
В рамках заходу відбувся круглий стіл та презентації діючих програм громадських організацій та представників профтехосвіти в рамках інклюзивного підходу до роботи з молоддю з проблемами інтелектуального розвитку.
       До участі у заході були запрошені представники ВГО «Національної Асамблеї людей з інвалідністю України», Шевченківської райдержадміністрації міста Києва та громадські адміністрації з різних регіонів України. Теми диспутів: «Інклюзивний підхід до формування навчальних програм для осіб з інвалідністю при навчанні та набутті професії». Під час заходу пройшли змагання з плавання серед організаторів, тренерів, волонтерів, голів організацій а також відвідання музеїв та історичних пам’яток міста Києва.











Немає коментарів:

Дописати коментар