18 жовт. 2016 р.

Юні спортсмени мали честь

на Запорізькій "СлавутичАрені" вивести футбольну команду "Заря"-Луганськ, Прем'єрліги України на матч із "Волинь"-Луцьк, під флагом Спеціальної Олімпіади України



Молодша команда спортсменів Спеціальної Олімпіади України КЗ «Молочанська спеціальна загальноосвітня  школа-інтернат» ЗОР, мала честь на Запорізькому стадіоні  "СлавутичАрена" вивести на ігрове поле футбольну команду "Заря" Луганськ, Прем'єрліги України на матч із командою "Волинь"
Луцьк, під флагом Спеціальної Олімпіади України  разом із юними футболістами Кам’янської школи-інтернату. Перед цим діти уважно спостерігали за процесом підготовки професійних футбольних команд до ігри а потім активно вболівали за своїх кумирів з трибун стадіону.
         Цю можливість для них вибороли старші атлети обласного осередку СОУ Молочанської школи-інтернату,  які прийняли участь у «ІІІ Міжнародних іграх СОУ Львів 2016» серед дев’яти країн Європи. Вони серед 600 атлетів здобули  перше місце з баскетболу і плавання, друге місце з флорболу і третє місце з настільного тенісу.
         Такі благодійні акції від професійних спортивних клубів мотивують дітей з обмеженими можливостями здоров’я до здорового способу життя та активних занять спортом.











1 коментар:

  1. Какие вы молодцы, и дети и учителя физкультуры!!!Я думаю дети запомнят такое событие на долго.

    ВідповістиВидалити