6 лист. 2016 р.

Флорбольне Запоріжжя

розпочався Чемпіонат України з Флорболу 2017(U-12)










Флорбольне Запоріжжя

28-30 жовтня Запоріжжя приймало матчі Першого туру Чемпіонату України з флорболу серед юніорських команд східної конференції. Більше двухсот юних спортсменів, у складі вісімнадцяти делегацій, з Києва, Дніпра, Сум, Вінниці, Молочанська, Дніпрорудного та Мелітополя розпочали боротьбу за звання найсильніших команд Східної України! Матчі відбулися на ігровій арені СК «МОТОР-СІЧ» у цікавій та напруженій боротьбі.                                                                                                 Команда «ШКВАЛ», КЗ «Молочанська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР, у категорії «Юніори-12» зіграла п’ять матчів, в яких забила десять голів і в останньому матчі влаштувала справжнє шоу післяматчевих булітів. Подробиці чемпіонату: https://vk.com/ukraine_floorball
Участь у змаганнях такого рангу, це велике досягнення для юних Молочанців. До складу шкільної команди входять діти-сироти, діти з особливими освітніми потребами, діти із багатодітних сімей і сімей переміщених з зони бойових дій та партнери із Запорізького флорбольного клубу «Фортеця».  Пройти всі три тури Чемпіонату України та взяти участь у трьох Кубкових турнірах – мрія юних спортсменів. А це – більше 30-ти матчів у різних містах України та великі фінансові затрати на вступні внески, суддівство, проїзд, проживання, харчування тощо… Вступний внесок за ігри у першому турі Чемпіонату України з флорболу за команду «Шквал Молочанськ» профінансував «Молочанський менонітський центр», директор – Оксана Братченко а за суддівство заплатив давній друг школи, Євгеній Гарбузов.
Діти з нетерпінням чекають виступу своїх старших товаришів по команді у Першій Лізі Чемпіонату України, 12-13 листопада у Запоріжжі. Команда вірить, що завдяки підтримці друзів, партнерів і меценатів  прийме участь у спортивному житті флорбольної України і здобуде свої перемоги і неоціненний життєвий досвід.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар